Wij zijn Mijn Diëtist

Mijn Diëtist is een praktijk voor diëtetiek in Den Haag, met 11 vestigingen. Mijn Diëtist heeft drie vaste medewerkers, allen gediplomeerde diëtisten met een afgeronde 4-jarige opleiding Voeding en Diëtetiek.

Wij zijn professionals in voeding

De diëtisten van Mijn Diëtist weten veel van gezonde voeding, lekker eten en vooral gezond leven. Mijn Diëtist is specialist in het begeleiden van cliënten die te maken hebben met voedingsgerelateerde klachten en ziekten. We behandelen cliënten met overgewicht en ondergewicht, diabetes mellitus, verhoogd cholesterol en andere aandoeningen. De behandeling van onze cliënten begint met het evalueren van hun voedingspatronen, om vervolgens gedegen adviezen te geven over gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Door intensieve begeleiding op het gebied van het voedingspatroon van onze cliënten, proberen we hun klachten weg te nemen of te verminderen. We zijn, kortom, professionals in voeding.

Wat is onze drijfveer?

Sommige mensen leven om te eten, anderen eten om te leven. Onze drijfveer is eten. Lekker eten, gezond eten en vooral goed eten. Door met onze cliënten te kijken naar wat zij eten en hoe, helpen we ze op weg naar een gezonder, gelukkiger en langer leven.

Onze missie is zoveel mogelijk mensen te helpen, te ondersteunen en te coachen om hun eetgedrag te veranderen. Onze mening is dat niets ongezond is, en dat eten nooit slecht is. Je kunt alleen verkeerd eten. Te vet, te zoet en te zout, of gewoon teveel. Maar leef vooral bewust, en eet gezond!

“Mijn Diëtist. Professionals in voeding.”