Persoonlijke coaching

Iedere cliënt krijgt een persoonlijke behandeling die rekening houdt met zijn of haar knelpunten en obstakels. Geen cliënt is hetzelfde, dus iedereen verdient een persoonlijke coaching.

Terugval

Als een cliënt een terugval heeft, waarbij hij of zij zich bijvoorbeeld niet aan de voedingsvoorschriften heeft gehouden, is dat niet erg. We kijken wat er aan de hand is, en proberen te ontdekken waarom dit is gebeurd. Want een terugval in de toekomst kan alleen worden voorkomen wanneer de huidige terugval goed wordt geëvalueerd.

Thuissituatie

Bij iedere cliënt kijken de diëtisten van Mijn Diëtist aandachtig naar de thuissituatie. Is het druk in het gezin, werken beide ouders, hoeveel kinderen zijn er? Of woont men juist alleen en heeft een cliënt daardoor geen zin veel aandacht aan het eten te besteden? Waar werkt iemand, heeft iemand veel last van stress, moet men veel naar zakenlunches, -borrels en -diners? Het zijn allemaal factoren die bepalend zijn in het eetgedrag van mensen.

Therapeut of coach?

Mijn Diëtist draagt oplossingen aan en geeft tips die zijn toegespitst op iedere specifieke situatie. Bij het begeleiden van onze cliënten staat goede coaching voorop. Want het bereiken van een gezonde levensstijl is niet een opgave of een offer dat gebracht moet worden. We willen vooral dat het iets moois is dat onze cliënten kunnen bereiken. Daarbij willen we onze cliënten motiveren en inspireren.

 

De medewerkers van Mijn Diëtist stimuleren cliënten door begrip te tonen, een vertrouwensband op te bouwen, en hen te motiveren de gestelde doelen te halen. Motivatie en inspiratie zijn de sleutel van ons succes.

Mijn Diëtist motiveert de cliënten hun doelstellingen te realiseren.